Anne Wieb Wijnsma: 

"Weet je dat ik in 90% van alle Nederlandse crematoria plechtigheden heb mogen begeleiden, 

van Zuid-Limburg tot Groningen en van Leeuwarden tot aan Rotterdam-Zuid". 

Mijn diensten

Ik doe niets liever dan mensen zoals u te helpen, elke dag weer. Mijn diensten kunnen allemaal worden toegespitst op uw wensen.
'Out of the box' denken is waar ik goed in ben! 
Een uitvaart regelen is lastig als je dat nooit gedaan hebt. Daarom ben ik er van overtuigd dat een passend afscheid begint bij goede voorlichting.

Een uitvaart op maat

Wil je een persoonlijke uitvaart, op maat en met eigen inbreng? Geen standaard-uitvaart die de gemiddelde smaak vertegenwoordigt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kiest zelf wat je door ons wilt laten verzorgen. En over de zaken die je zelf of elders wilt regelen, geven we je waardevolle tips kado.

Nu weten wie het straks gaat doen?

Krijg je binnenkort met een overlijden te maken? En wil je graag vooraf weten wie de uitvaart voor je gaat regelen? Als je wilt kom ik kosteloos en vrijblijvend bij je langs voor een oriƫnterend gesprek. Je kunt dan alvast kennis maken en kijken of het "klikt". Na dit gesprek heb je geen vragen meer over de eerste stappen na het overlijden, wat je moet regelen, en hoe alles zal verlopen.

Anne Wieb Wijnsma uw uitvaarverzorger

Het is echt niet vreemd om kinderen hoe klein ook te betrekken bij de uitvaart. vaak doen we nog al beschermend maar u kent uw kinderen toch het allerbest. Ik regel vaak kaarsjes of ballonnen en breng deze dan mee. Uiteraard in overleg met u.

Het dragen van de uitvaartkist wordt veelal gedaan door nabestaanden en soms ook door professioneel ingehuurde dragers, het is maar net wat u wilt en wat u kunt. Vaak geef ik van tevoren uitleg aan de familieleden of vrienden welke de kist gaan dragen.

Ik en mijn collega's proberen niet alleen alles te regelen maar willen ook de tijd nemen om voor u een luisterend oor te zijn. Soms help ik mee de kleding uit te zoeken welke de overledene zou moeten dragen of help ik met bemiddeling als familieleden niet zo goed contact meer met elkaar hebben.

Wie Kan Doe dragers

Het doet mij veel plezier en maakt mij trots om te zien hoe enthousiast dit onvervalst stukje Surinaamse cultuur door de nabestaanden wordt ontvangen. Er is kennelijk een sterke behoefte aan een een intense beleving van mensen bij het afscheid.


U kunt en mag altijd de uitvaartkist nog extra verfraaien als u dit wilt. Soms doen de kleinkinderen dit maar het gebeurd ook weleens dat de deksel van de kist in de hal wordt geplaatst en dat alle gasten nog iets persoonlijks schrijven aan de overledene. 

Wilt u meer weten?

Het feit dat u de moeite neemt om deze website te bekijken geeft aan dat u serieus in aanraking komt met een overlijden of dit heeft gehad. Daarom begrijp ik ook volkomen dat er misschien een drempel is om vragen te stellen of om even te bellen.
Weet dat ik dit nooit een probleem zal vinden. 
Het antwoord op een vraag kan zeer verhelderend werken en u wellicht ontlasten.